April och Påskfirande...

Onsdag den 4e April bar det iväg igen ner till Samos och för att fira lite påsk. Vi var jue även tvungna att få ordning på golvet i badrummet. I resväskan var kakelfärg och för säkerhets skull även en supergrund. 
 
Upp tidigt som tusan mot Arlanda... Varför går de billiga flygen så tidigt jämt...suck... Vi hade 5 timmar väntan i Athen denna gången så vi bestämde oss att gå på spa. Det kan jag varmt rekomendera om man har ett par timmar att slå ihjäl. Hotellet Sofitel tvärs över vägen från flygplatsen har jättemysigt spa och allt finns som man behöver, ta bara med badkläder. Efter 45 minuter lavendel peeling, lite simmande i poolen så var man redo för en middag på hotellet och sedan bege sig till nästa flyg till Samos =) 
 
 
 
Väl framme vid 17.30 hämtade vi hyrbilen och skyndade till Lidl, vi var inte ens hem för att lämna väskorna för Lidl hade nämligen haft ett erbjudande sedan måndagen att man kunde köpa en smidig liten ugn för bara 39 euro och sådana saker har en tendens att försvinna fort som tusan. Men vi hade tur... 4 stycken var kvar och vi roffade åt oss en. Varför denna lycka över en ugn kanske ni tänker? Jo det är väldigt skönt att kunna laga lite mat hemma elelr bara värma upp rester om man behöver. Man inser att man inte kommer så långt med bara 2 kokplattor om man är där så ofta som vi är. 
 
 
 
 Nu har vi äntligen packat upp och sitter och ska bege oss ner på byn...
 
 
 

Kommentera här: