Att jaga en dörr i Grekland del 2....

Igår vaknade vi och bestämde oss för att jaga rätt på våran dörr. Golvet var nu målat, det såg superbra ut men vi måste ju få dörren. Sagt och gjort så begav vi oss in till Samos stad för att fråga där vi beställde dörren vad som hänt och varför vi inte hört något. 
 
Tydligen så hade han i affären fått in fler beställningar på just dessa dörrar så han hade väntat och skulle ta alla på en gång... pyttsan det tror jag inte ett dugg på men han hade vår dörr och skulle skära till den i rätt storlek. Idag (onsdag) skulle vi hämtade den. Idag när vi kom fanns den där men han var tvungen att skära till den. Hmm...det sa du igår också? Ja fast han var inte säker på måtten...suck... vi hade sagt flera gånger vad måtten var och han hade skrivit ned dom.... Kom tillbaka om en och en halv timma och hämta den. 
 
Vi tog en sightseing tur medan vi väntade och såg helt makalösa utsikter och det doftade så fantastiskt gott! 
 
 
En och en halv timma senare var vi tillbaka och ÄNTLIGEN var våran dörr klar... Gubben verkade orolig för att vi inte skulle klara av att sätta upp den för han tjatade ideligen om att "först ska den hängas som en gardin och sen måste man ha vaselin på skenorna" efter trehundrafemtio förmaningar om detta begav vi oss hemmåt med dörren och satte upp den. En sån lycka att kunna kissa med stängd dörr... och ja vi hade vaselin på skenorna =) 
 
 
 
Nu har vi bara morgondagen kvar då ingenting är planerat och vi kan bara slappna av... Ännu en påsk är avklarad, ännu ett projekt är avklarat. Nu behöver vi förhoppningsvis inte göra något mer än att bara underhålla vår kära lägenhet...