Sammanfattning Samos i Januari

Ja hur var Samos i Januari så här i efterhand när man har kommit till Sverige och vardagen kommit igång.
Fantastisk skulle jag säga. Kanske inte från ett objektiv synsätt för det som gjorde Januari veckan så fantastisk är de människor vi känner. Nu hade vi möjlighet att sitta ner och prata, besöka deras hem. När säsongen kickar igång jobbar dom så hårt, det gör dom visserligen nu också men mer med fiske och när turister är på plats så gäller det att ge dom deras bästa upplevelse så dom får den bästa semestern, utflykten eller middagen dom haft så dom återkommer och då finns det inte så mycket tid över till annat.
 
Jag vågar nog påstå att den glädjen man får som turist när man åker ut på en riktigt bra båttur, sätter sig restaurang och får bra service eller på en bar för en drink, den förnöjdsamhet man då känner det är den glädjen dessa människor sprider en vardag i januari. Det är inte fejk, det är inte tillgjort det är en bit av deras vardag som dom ger till er oavsett om dom är er servitris eller om ni åker på en båt med dom och jag har lyckan att kalla dessa för mina vänner.
 
Vädret då? Ja vädergudarna kunde inte bestämma sig huruvida det skulle vara sommar, vår, höst eller vinter. Packa ner ett ombyte för varje årstid är mitt tips. Det är egentligen perfekt, när det är sol så går man ut och gör det som skall göras ute, när det regnar och blåser myser man inomhus. Grekland fungerar att åka till året om skulle jag vilja påstå.
(null)
Måla på katthemmet på sommaren...
(null)
Slappa på katthemmet på vintern...